spacer
Øger stilladsaktiviteter

Udlejningsfirma køber op i Jylland.


Udlejningsfirmaet Ramirent (tidligere Altima) ønsker at være endnu mere synlig inden for stilladsområdet. Virksomheden har netop været på firmashopping i det jyske, hvor de faldt over Koldingvirksomheden Nord Stillads ApS, der nu er på Ramirent hænder.

I forbindelse med overtagelsen af det jyske firma er det aftalt, at Per Mose fra Nord Stillads følger med over til Ramirent, hvor han skal stå i spidsen for stilladssektionen.

Aftalen betyder, at Nord Stillads afvikler deres aktiviteter og sælger navn, kundekartotek og diverse udstyr til Ramirent.

I forbindelse med overtagelsen udtaler Per Mose:
- I 2005 skal vi først og fremmest have 100 procent kontrol over den eksisterende forretning. Det betyder fokus på planlægning, kvalitet og styring. Fremtiden skal bygges på et stærkt og solidt fundament.

Direktør for Ramirent, Erik Høi, er sikker på, at den nye investering bliver en god forretning.

- Med etableringer i Københavnsområdet ved Greve og i Trekantsområdet har vi en god platform for yderligere ekspansion, og den mulighed skal vi udnytte fuldt ud, siger han.

Ramirent råder i dag over store mængder stillads af alle typer og til alle formål – lige fra byggeri af et parcelhus til store boligbyggerier.
-ls.

 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer
Kontakt redaktion
mesterguiden