spacer
Pris til byggevarekæde

Silvan modtager MMM Prisen 2004 for at have opbygget et unikt koncept

Silvan bliver modtager af MMM Prisen 2004. Det er en pris, som MMM Klubben hvert år giver til en person eller en virksomhed, som på særlig vis har haft betydning for detail- og/eller engroshandelen i Danmark.

Silvan får prisen for at have opbygget et unikt koncept, der bl.a. indeholder kundeprogrammer, som ’udvikler glade og tilfredse gør-det-selv folk - et løfte til kunderne, som man ikke kan leve op til uden at have ekstraordinært motiverede, engagerede og ikke mindst vidende medarbejdere’, som det hedder i motivationen for valget af Silvan.

I motivationen hedder det ligeledes, at ’Silvan har formået over en lang periode at sætte fokus på andre værdier end blot salg såsom kundeservice, kompetent rådgivning og uddannelse af både kunder og medarbejdere’.

Prisen er en 40 cm høj islandsk falk, modelleret på Den Kongelige Porcelainsfabrik i 1914, hvor kunstneren dengang var den berømte billedhugger Peter Herold. Den originale støbeform er nu fremstillet i en ’rå’ figur, dekoret af kunstneren Niels Erik Gjerdevik, bl.a. kendt for dekoration af Operaen og butikscentret Field’s.

Blandt tidligere prismodtagere er Herman Salling, Dansk Supermarked, Lars Larsen, Jysk, Ulf Schnack, Flügger og Harald Nyborg.

1. marts overrækkes prisen Silvan ved et arrangement i Dansk Handel & Service.

MMM Klubben tæller omkring 500 beslutningstagere i dansk detailhandel.
-jhan
 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer
Kontakt redaktion
mesterguiden