spacer
Æg til gulvproducent

Junckers Industrier Årets leverandør 2004 i Trælasthandlerunionen Tun.


Det blev Junckers Industrier A/S, der løb med hæderen, da Trælasthandlerunionen - TUN uddelte prisen ’Årets leverandør’ 2004.

Kandidaterne til titlen var de virksomheder, som det seneste år har lagt de fleste og bedste katalogdata ind på den såkaldte ByggeBasen – en internetbaseret produktdatabase.

Med ByggeBasen kan medarbejderne i tømmerhandler og byggemarkeder med få klik finde produktoplysninger, så som tegninger, tekniske data, samlevejledninger, billeder med videre.

Junckers Industrier A/S fik overrakt prisen af TUN’s formand Jørgen S. Hansen i forbindelse med TUNs årsmøde på Hotel Nyborg Strand.

I begrundelsen for kåringen af Køge-virksomheden lød det, at Junckers i 2004 har fået katalogdata på stort set alle sine produkter.

- Informationerne er relevante og gennemtænkte – og samtidig har Junckers målrettet oplysningerne henholdsvis til den private og professionelle bruger, forklarede Jørgen S. Hansen, inden han overrakte en skulptur af kunstneren Steffen Lüttge, kaldet Æg, til Jørgen Jensen fra Junckers Industrier A/S.

Junckers Industrier, som er Europas største producent af massive trægulve, blev valgt i et tæt opløb med Aalborg Portland A/S og Vandex A/S, som også har markeret sig med mange og gennemarbejdede produktinformationer i ByggeBasen.
-jhan.
Jørgen Jensen, Junckers Industrier A/S, med
kunstneren Steffen Lüttges skulptur kaldet Æg.

 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer
Kontakt redaktion
mesterguiden