spacer
Fortsat behov for reformer

Kommentar til valget af adm. direktør Palle Thomsen, Trælasthandlerunionen - TUN

Den borgerlige liberale regering kan nu fortsætte sit styre i de kommende fire år efter gårsdagens valgresultat, hvor regeringen og Dansk Folkeparti er styrket med et ekstra mandat i Folketinget.

- Grundlaget for vort velfærdssamfund er erhvervslivet, hvis vilkår og rammebetingelser er afgørende for, om Danmark kan bevare sin førerposition på det globale marked, hvor betingelserne stedse bliver mere konkurrenceprægede.

Det siger adm. direktør Palle Thomsen, Trælasthandlerunionen – TUN i en kommentar til valget.

- Det er en udvikling, der stiller store krav. Vi skal forske mere. Vi skal have de bedst uddannede og mest fleksible medarbejdere. Vi skal have gode rammebetingelser. Og vi skal have en effektiv offentlig sektor, fortsætter TUN's direktør.

- Regeringen må nu bruge sit styrkede grundlag til at skabe et samfund, hvor der er forståelse for at skabe de optimale forudsætninger for den enkelte til at udvikle egne og fælles kompetencer og yde en ekstra indsats.

- Derfor forpligter valgkampen ikke mindst statsminister Anders Fogh Rasmussen til at trække i arbejdstøjet, hvad de vigtige reformer angår, her ikke mindst på skatte- og velfærdsområderne.

- I byggevarebranchen ser vi frem til et fortsat konstruktivt samarbejde med regeringen. TUN fastholdet, at der fortsat er behov for målrettede strukturelle ændringer i den økonomiske politik, som skal understøtte jobskabelsen i Danmark, fastslår Palle Thomsen.
-jhan

 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer
Kontakt redaktion
mesterguiden