spacer
Scor for 10.000 kr. værktøj

Utraditionelt tilbud fra håndværkerkæden Proffen

De 41 tømmerhandlere i håndværkerkæden Proffen har netop lanceret et noget utraditionelt tilbud til håndværkerkunderne: - Køb din varevogn gennem os og få for 10.000 kr. værktøj med i købet.

Det er et tilbud, som bliver introduceret i samarbejde med Iveco Danmark.

- Vi bruger i forvejen Iveco-biler til at demonstrere værktøjsnyheder for kunder rundt om på landets byggepladser eller hjemme på værkstedet, hvilket interessen er meget stor, dels for det værktøj, der er i bilerne, dels for den rationelle indretning af disse demo-biler. Det har inspireret os og Iveco til at markedsføre dette tilbud, som ikke er set før i branchen, fortæller kædedirektør Torben Lund, Proffen.

- Vores vigtigste opgave er at gøre hverdagen lettere for håndværkeren. Vi tilbyder kunderne en totalløsning og kan i samarbejde med firmaet Raaco hjælpe den enkelte håndværker med bilens indretning og indhold. Det skal tilpasses den enkelte håndværker, da der er stor forskel på behovet hos en tømrer, snedker, murer og entreprenør.

- Samtidig tales der så meget om dyrt og for dårligt byggeri, og med den optimale indretning med det rigtige værktøj står håndværkeren endnu bedre rustet til den enkelte opgave, siger Torben Lund.

- Vi rådgiver således gerne om bilens indretning og indhold, men rådgivningen om valg af bil overlader vi til den lokale Iveco-forhandler.

Det er et tilbud, der gælder frem til 1. marts, og ifølge Torben Lund har mange allerede vist interesse for det.
-jhan
 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer
Kontakt redaktion
mesterguiden