spacer
Udbygning af transportcenter i Slagelse

Stop 39 vil tiltrække flere erhvervskunder med tre nye bygninger.


Transportcenter Stop 39 ved Slagelse ønsker nu i endnu større grad at henvende sig bredt til erhvervslivet. Centeret har netop afsluttet opførselen af tre nye bygninger, der kan anvendes som domicil, lager eller lagerhoteller. Det nye initiativ hedder Erhvervspark Stop 39 og blev officielt åbnet i slutningen af januar.

De tre bygninger er på i alt 6.000 kvadratmeter. Hver enhed er på 2.000 kvadratmeter og udstyret med sluser, læssebroer, velfærdslokaler og kontor samt lager, der lever op til de nye krav om otte meters frihøjde.

Tage Beck, direktør for Stop 39, er meget optimistisk med det nye projekt. Den ene af de tre enheder er overtaget af en virksomhed - ventilproducenten FlowCon. Og Tage Beck tror på den gode placering.

- Det stod hurtigt klart, at åbningen af Storebæltsbroen logistisk set ville skabe et nyt danmarkskort, herunder at der ville være store logistiske fordele ved at placere sine erhvervsaktiviteter i og omkring Slagelse. Dels ligger Slagelse direkte ved motorvej E20 midt imellem Odense og København ved frakørsel 39 - deraf navnet Stop 39. Samtidigt ligger hovedvejen mellem Kalundborg og Næstved ligeledes helt op til Erhvervs- og Transportcentret. Da muligheden opstod for at placere et erhvervs- og transportcenter umiddelbart ved motorvejsafkørsel 39 var det oplagt etablere centret netop der, udtaler direktøren i forbindelse med udvidelsen.
-ls.

 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer
Kontakt redaktion
mesterguiden