spacer
Internet-vejledninger til maskiner hitter

Mange tjekker entreprenørmateriel ud på hjemmeside med brugervejledninger.


Mere end 100.000 besøg, knap 1.000 vejledninger og 100 maskinleverandører lyder den korte status fra Materielsektionen under Dansk Byggeri over deres to år gamle database, hvor maskinleverandører kan lægge brugervejledninger ud på deres maskiner.

Ifølge Materielsektionen har de mange besøg fra brugere og andre medført forbedret instruktion og højnet sikkerheden.

- Vi synes, at projektet med at få kortfattede brugervejledninger gjort tilgængelige via en database for alle i entreprenørbranchen, er kommet godt i gang, udtaler Erik Høi, formand for Materielsektionen, i forbindelse med på databasen.

Ifølge formanden indfrier antallet af besøg og antallet af udlagte vejledninger deres forventninger.

- Databasen bliver brugt, og interessen har været stigende hver måned, siden vi startede for omkring to år siden. Vi kan se det gennem de mange besøgende. Materielsektionen har en god kontakt og respons fra både arbejdsgiverne og arbejdstagersiden inden for byggeriet, men også fra de kommunale organisationer som Kommunernes Landsforening og Kommunalteknisk Chefforening. Vi har også rettet kontakt til Kommunal Entreprenørforening og til fagforbundet Dansk Metal for at komme bredere ud til brugerne, for at flest mulige kan gøre gavn af database, udtaler Erik Høi

Databasen findes på hjemmesiden, www.materielsektionen.dk.
Alle maskinleverandører og producenter, hvis maskiner henvender sig til bygge- og anlægsbranchen, samt have- og park-området, kan gratis lade sig registrere og indtaste kortfattede vejledninger i databasen.
-ls.
 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer
Kontakt redaktion
mesterguiden