spacer
Tre finalister bejler til pris

Trælasthandlerunionen kårer for anden gang Årets leverandør


Der er tre finalister, når Trælasthandlerunionen - TUN på sit årsmøde torsdag den 10. februar 2005 på Hotel Nyborg Strand for anden gang kårer ’Årets leverandør’.

Da prisen sidste år for første gang blev uddelt, tilfaldt den Anco Wood, nu UPM Kymmene Wood. Det danske salgsselskab for den store finske skovindustrikoncern UPM, der er en af verdens største papirproducenter, havde ganske enkelt leveret et fremragende eksempel på veltilrettelagte og velgennemtænkte katalogdata i den såkaldte ByggeBasen.

Årets kandidater til prisen er atter udvalgt blandt de virksomheder, som har været bedst og mest flittige til at lægge produktoplysninger om deres varer ind på ByggeBasen, der er en internetbaseret produktdatabase, som letter produkt- og informationssøgningen for TUN’s medlemmer - over 400 tømmerhandler, byggemarkeder og kæder.
I ByggeBasen kan leverandørerne bl.a. lægge tekniske data, tegninger, billeder og samlevejledninger ind på deres produkter. I tilfælde af ændringer eller rettelser slipper de for at masse-udsende nyt materiale. Og behovet for at producere og udsende papirkataloger mindskes.

Samtidig kan medarbejderne i byggemarkeder, tømmerhandler etc. med få klik finde alle relevante, opdaterede oplysninger direkte på skærmen. Han eller hun undgår at skulle lede i diverse papirkataloger, vejledninger med videre, mens kunderne venter mere eller mindre tålmodigt.

Finalisterne

De tre finalister (i tilfældig rækkefølge) er:

Aalborg Portland A/S - har katalogdata på næsten alle relevante produkter. Aalborg Portland har en fin lille finesse i form af et link til deres beregner-program, så TUN-medlemmerne hurtigt kan beregne blandingsforholdet for eksempel mellem cement, sand og sten.

Junckers Industrier A/S - har i 2004 fået katalogdata på stort set alle sine produkter. Informationerne er relevante og gennemtænkte – og samtidig har Junckers målrettet oplysningerne henholdsvis til den private og professionelle bruger.

Vandex A/S - har gennemarbejdet sine vejledninger meget grundigt, så produktinformationerne er overskuelige samt korte og præcise i deres forklaringer/skitser.
Hvilken af de tre kandidater, der løber med hæderen, afsløres altså på årsmødet den 10. februar 2005, og prisoverrækkelsen foretages af Jørgen S. Hansen, formand for TUN.

Årets leverandør modtager en skulptur af Steffen Lüttge, kaldet Æg.

- Det er glædeligt at se, at stadig flere leverandører lægger katalogdata på ByggeBasen, og de, som i forvejen har gjort det, har lagt endnu flere data på, fortæller adm. direktør Palle Thomsen, TUN.

Emnet for årsmødet er i øvrigt denne gang Forsk & Byg, hvor der sættes fokus på en øget forskningsindsats, da det er en central forudsætning for, at branchen kan udvikle sig og stå stærkere i den globale konkurrence.
-jhan
 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer
Kontakt redaktion
mesterguiden