spacer
Ansatte selv chefer

Consenta-selskabet Danwo/Johan Olsen overtaget af ledende medarbejdere

Endnu et af selskaberne i konkursramte Consenta har fået afklaret sit fremtidige ejerforhold. Det er grossistfirmaet Danwo/Johan Olsen i Esbjerg, der ved management buy out er overtaget af en række medarbejdere.

Det er den nuværende ledelse i selskabet, direktør Michael Augustinussen og salgschef Thomas Bak, som fremover selv får chefansvaret.

Som medinvestorer er en række nøglemedarbejdere, distriktschef Sten Thykier, projektchef Finn Iver Nielsen og produktchef Lars Bille Martens.

Danwo/Johan Olsen har tre hovedproduktgrupper, der er trægulve, fliser og hårdttræ.
Som engrosvirksomhed vil firmaet ganske som hidtil importere produkterne til byggebranchen, og de vil primært blive afsat gennem forhandlere i form af tømmerhandlere og byggemarkeder. Produkterne afsættes på såvel konsument- som projektmarkedet.

Danwo har eksisteret i omkring fem år og havde oprindelig til huse i Ikast, men her opstod efterhånden stor pladsmangel, og det blev besluttet at flytte til Esbjerg, hvor der er væsentligt bedre og større lagerfaciliteter. Samtidig blev der udvidet med navnet Johan Olsen, da det var og er et kendt begreb inden for fliser.
De nye ejere overtager drift og lager.
-jhan
 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer
Kontakt redaktion
mesterguiden