spacer
Ny batteri-teknologi gør akku’en bomstærk

Milwaukee vandt kapløbet om at være den første producent af akku-værktøj, der udnytter den samme batteriteknologi som sidder i bærbare computere og mobiltelefoner. Den amerikanske producent sender en akkuserie på gaden med Li-Ion batterier som drivkraft.

- Igennem mange år har de professionelle håndværkere efterspurgt akku-værktøj, men med samme ydeevne som 220 V værktøj. Indtil nu har teknologien ikke kunne gøre det muligt. Næsten 40 år efter den første akku-maskine blev introduceret, er styrken og kraften i akku-værktøj, endelig begyndt at opfylde det oprindelige mål, siger Hans Ove Skælbæk, salgschef for Milwaukee Elværktøj i Danmark.

Det betyder, at der nu kommer el-værktøj som tidligere var forbeholdt elnettet i akku-versioner, samtidig med at værktøjet får en lang række fordele i arbejdssituationen.
Batterierne bliver lettere, de holder en konstant ydeevne lige indtil batteriet er fladt, og de fungerer langt bedre under ekstreme temperaturer. Samtidig viser en indbygget strømindikator, hvor meget strøm, der er tilbage på batteriet, så man ikke risikerer at stå uden strøm midt i en arbejdsopgave.

- mir
 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer
Kontakt redaktion
mesterguiden