spacer
Byggebranchens IT-selskaber vil giftes

Der er amoriner i luften i den danske byggebranche for tiden. Dansk Byggeri og Tekniq bejler i øjeblikket hedt til hinanden, og nu melder byggeriets to største IT-selskaber, at også de går i bryllupstanker. Byggeriets IT og EL & VVS Data vil således i de kommende måneder undersøge muligheden for en fusion.

- Vi vil ved at forene styrkerne i de to virksomheder klart bedre kunne sætte dagsordenen for udvikling af IT-løsninger til den samlede bygge- og installationsbranche. Dermed sikrer vi kunderne, at der udvikles de absolut bedste branchetilpassede IT-løsninger og -services, der understøtter og effektiviserer bygge- og installationsbranchens forretningsprocesser, siger direktør Bo Skouby Rosendahl fra Byggeriets IT.

Fusionstankerne udspringer af, at de to IT-selskaber i forvejen har en række lighedspunkter idet begge selskaber udvikler og servicerer administrative IT-løsninger til kunder i bygge- og installationsbranchen. Deres kundegrupper er meget lig hinanden, og de efterspørger samme typer at IT-produkter. De to IT-selskaber har i forvejen mange af de samme leverandører, og de har begge stort kendskab til bygge- og installationsbranchen.

Bliver fusionen en realitet vil det skabe en af Danmarks største branchespecialiserede IT-virksomheder. De to virksomheder har tilsammen 5000 kunder i bygge- og installationsbranchen og omsætte for ca. 83 mio. kr. om året med 100 ansatte.

- mir
 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer
Kontakt redaktion
mesterguiden