spacer
Danske Trælast-opkøb i Consenta

To jyske byggematerialeforretninger vil fra 1. februar indgå i Stark-kæden

Det er lykkedes for det konkursramte Consenta Holding at sælge yderligere ud af værdierne.

Efter at Consenta-virksomheden Palsgaard Træ tidligere er blevet solgt til investeringsselskabet ITH Industri Invest, er to byggematerialeforretninger i henholdsvis Århus (Risskov) og Horsens nu solgt til Danske Trælast.

Der er tale om to forretninger, som tidligere indgik i HT Defta. Forretningerne har en samlet omsætning på ca. 150 mio. kr.

Forretningerne vil fremover indgå i Danske Trælasts Stark-kæde med forventet overtagelse af driften pr. 1. februar 2005.

Erhvervelsen vil ifølge Danske Trælast styrke koncernens markedsposition i Århus og Horsens og sikrer samtidig den fortsatte drift af de to forretninger.

Det er ikke første gang, at Danske Trælast er på opkøb hos Consenta Holding. I 2003 overtog den store koncern således seks byggematerialeforretninger fra Consenta Holding, og de er alle fuldt integreret i Stark-kæden, hvor der nu er mere end 75 byggematerialeforretninger i Danmark.

Danske Trælast kunne ved udgangen af tredje kvartal 2004 endnu en gang opjustere forventningerne til resultatet for 2004-05 efter fortsat vækst specielt i gør-det-selv segmentet og stigende effektivitet i de enkelte divisioner. Det ventes, at det samlede resultat bliver på 720-790 mio. kr. mod 670 mio. kr. året før.
-jhan

 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer
Kontakt redaktion
mesterguiden