Undgå at miste dyrt arbejdstøj - Værktøj & Arbejdstøj Guiden - Byggeri.dk - Alt om værktøj & arbejdstøj

Byggeri.dkVærktøj & Arbejdstøj Guiden

« TilbageArtikel

Undgå at miste dyrt arbejdstøj

Undgå at miste dyrt arbejdstøj

####

Med navnemærker i tøjet undgår man at miste eller få forbyttet sit arbejdstøj. Navnemærkerne kommer i flere forskellige typer.

På mange arbejdspladser har man ens tøj på. Det behøver ikke være uniformer som dem man kender fra militæret eller politiet. Det kan også være på fabrikken, hos tømmermesteren eller i brugsen. Mange af stederne skal man selv sørge for at få købte det arbejdstøj der er pålagt fra arbejdsgiverens side. Det kan godt gå hen og blive en dyr fornøjelse, især hvis man skal have tøj til ale årstider og alt slags vejr. Det sidste, man har brug for, er, at tøjet bliver forvekslet med en andens tøj, og at man derfor mister det. Navnemærker til tøj kan være med til, at man undgår det problem.

Forskellige typer af navnemærker

Nogle skal selv købe deres arbejdstøj. Til dem findes der mange forskellige typer af navnemærker. Navnemærker med velcro er en af de typer som er rigtig god, hvis man har et praktisk arbejde. På rigtig mange uniformer eller lignende er der plads til at sætte et velcro navnemærke fast. Mærket kan let tages af og rengøres, og det kan også tages af og bruges på en anden jakke, skjorte eller lignende.

Hvis man er lederen af en større virksomhed, som fx et tømmer firma, kan man investere i vævede labels, som man kan sy fast på jakker og andet tøj. Det giver et fælles udtryk og det udstråler seriøsitet, og det har en god reklameeffekt, at man kan se på håndværkerne, hvor de kommer fra.

Men navnemærkerne strækker sig over et væld af forskellige typer. Der er alt fra helt simple klistermærker til navnemærker som et produceret i fint læder med indgraveringer. Uanset hvad, så burde der være et navnemærke, som passer til det behov, som man nu har.

Små mærker til de små håndværkere

Alle små drenge ser op til deres far. Hvis far har noget godt solidt arbejdstøj, så er der en god chance for, at knægten vil have det samme. Men hvis der er risiko for, at man kan miste sit arbejdstøj hos mester eller ude ved en kunde, så er den meget lille i forhold til, hvor stor risikoen er for, at de små mister noget i børnehaven eller i skolen. Institutionerne har det med at sluge tøj til morgenmad, frokost og aftensmad. Her kan det i meget høj grad være en fordel med tydelige navnemærker i tøjet.

Og der er flere forskellige mærker, som kan klare den opgave til en topkarakter. Der er de førnævnte klistermærker. Hvis man alligevel skal ud og have købt nogle til arbejdstøjet kan man ligeså godt bestille en ordentlig bunke, så der også er rigeligt til børnenes tøj. Det er bare at skrive efternavnet i navnemærkerne og så klister dem på alle de steder, hvor de ikke let går af. Det kunne fx være i nakken.

Der findes også et navnestempel, og så er det ellers bare at komme i gang med at få stemplet tøjet, så der ikke kan herske nogen tvivl om, hvem der er ejermanden.

Værktøj

El-værktøj

Headsets

Isoleringsholder

Jordbor

Jordskrue

Rustfri skruer

Skruefundamenter

Skruer

Stål skruer

Tyverisikring af værktøj

Værktøjskasser

Tilføj firma,
send en mail