Få et grønnere hjem - Vægge & Lofter Guiden - Byggeri.dk - Alt om vægge & lofter

Byggeri.dkVægge & Lofter Guiden

« TilbageAdvertorial

Få et grønnere hjem

Få et grønnere hjem

Nu bliver det muligt at friske boligen op, mens der tages hånd om miljøet.Produktet Trip Trap Panelhvid har nemlig fået det europæiske miljømærke Blomsten.

Lyse lofter og paneler dominerer fortsat i den moderne boligindretning og Trip Trap Panelhvid er et populært produkt hos de danske boligejere. Nu bliverdet dog muligt at ’shine’ boligen op med bedre samvittighed, da Trip Trap Panelhvid nu officielt er at finde på listen over blomstermærkede produkter.

”Der er rigtig mange årsager til, at det er sundt, trygt og bæredygtigt at bo i et hus, hvor der i størst mulig udstrækning anvendes miljøvenlige materialer. Som virksomhed ligger det os meget på sinde at tage hånd om menneskers sundhed i forbindelse med fremstilling og anvendelse af vores produkter,” udtaler Benny Møller, adm. direktør hos Trip Trap WoodCare.

Det vandbaseredeprodukt uden parfume, konserveringsmidler og kunstige farvestoffergiver ikke kun lofter og paneler en smuk nuance, men skaber også et grønnere og mere bæredygtigt hjem i sin helhed.

Den miljø- og sundhedsvenlige Trip Trap Panelhvid kan købes online på shop.triptrapwoodcare.dk samt hos byggemarkeder, farvehandlere og tømmerhandlere til en vejledende pris fra kr.139,95. Produktet findes i hvid, ekstra hvid og dækkende og fås i størrelserne 0,75 l. samt 2,5 l.

Se mere hos Trip Trap Woodcare

Vægge

Lofter

Brandpartier

Facadepuds

Facader

Fliseklæber

Fugemasse

Gips

Gipsplader

Glasvæg

Loftslister

Lydvæg

Plader

Puds

Radonspærre

Renovering

Skimmelsvamp

Spartelmasse

Stuk

Stuk rosetter

Stuklister

Stålprofiler

Træpaneler

Trævægge

Vandskuring

Væglister

Tilføj firma,
send en mail

 • BG ByggrosBG Byggros

  Chalsitherm indeklimaplade En kalciumsilikatplade der isolerer og fugtregulerer boligen

 • KronospanKronospan

  Se vores brochure her

 • SundolittSundolitt

  Her finder du alt du skal bruge til effektiv isolering af gulve, vægge og tage.

 • TriplanTriplan

  Produkt sortiment