Sådan får du hurtigt solgt huset - Ny- og Tilbygning Guiden - Byggeri.dk - Alt om ny- og tilbygning

Byggeri.dkNy- og Tilbygning Guiden

« TilbageArtikel

Sådan får du hurtigt solgt huset

Sådan får du hurtigt solgt huset

ANNONCE: Det kan være rigtig svært at sælge huse. I nogle dele af landet er der en liggetid på over et år, og det kan være stressende for mange husejere. Det kan være rigtig svært at knække koden til et hurtigt hussalg, og derfor får du i denne artikel nogle råd til, hvordan det kan lade sig gøre.

Gør huset præsentabelt

Når du skal sælge dit hus, er det først og fremmest vigtigt, at det fremstår så præsentabelt som muligt. Det er især vigtigt, når der skal tages billeder til markedsføringen, men det er også en god idé at holde huset i sin bedste stand, når der holdes åbent hus, eller når der kommer potentielle købere for at se huset. For at holde huset præsentabelt, kan du sørge for, at der er ryddet op og gjort rent. At klare små reparationer som at pletmale loftet eller fikse løse stikkontakter kan også hjælpe.

Hold haven i sin bedste stand

Rigtig mange mennesker, som ønsker at købe hus, er også på udkig efter en smuk have. Derfor er det også en god idé at gøre haven klar til et hussalg. Dette kan blandt andet gøres ved at rive den gamle græsplæne op og lægge rullegræs, som er en relativt hurtig og nem proces, men som gør en verden til forskel. Derudover er det en god idé at have fjernet ukrudt, at have vasket vinduer og fejet fliser.

Få styr på markedsføringen af huset

Udover at huset og haven skal være i god stand, så er markedsføring af huset også vigtig. Det er nemlig markedsføringen, der sørger for at potentielle købere får øje på huset. Markedsføring i forbindelse med hussalg består blandt andet i de billeder, der skal tages, men det er også husbeskrivelser og annoncer. Præsentationen giver altså mulighed for et hurtigere hussalg, hvis den viser huset fra sin bedste side.

 

 

Nybyggeri

Typehuse

Træhuse

Tilbygning

Udestuer

Akustik

Byggegrunde

Byggeguide

Cement/mørtel

Dræn

Facademaling

Faldarmsmarkiser

Find arkitekt

Fritidshuse

Fundament

Gallerier

Gardiner

Huse til salg

Jordskrue

Lavenergihuse

Liebhaver villa

Markiser

Materielopbevaring

Natur-suite

Naturhytte

Ovenlysgardiner væg-og loft

Plantegninger

Radonspærre

Rækkehuse

Screens

Skelafsætning

Skodder

Skruefundamenter

Solskærme

Sommerhuse

Stilladser

Tinglysning

Træ Søjlehuse

Udendørs solafskærmning

Udstillingshuse

Vinterhaver

Tilføj firma,
send en mail