Rheinzink - Enkel montage med zinkpaneler - Ny- og Tilbygning Guiden - Byggeri.dk - Alt om ny- og tilbygning

Byggeri.dkNy- og Tilbygning Guiden

« TilbageAdvertorial

Rheinzink - Enkel montage med zinkpaneler

Rheinzink - Enkel montage med zinkpaneler

Med Rheinzinks  zink facadepaneler SP-Line er det blevet let og enkelt at beklæde gavle, facader og småbygninger med zink som alternativ til fx træ og eternit.

Zink er en flot og vedligeholdelsesfri løsning, som stadig flere boligejere vælger, når fx garagen, redskabsrummet, gavlen eller sternen skal beskyttes mod vind og vejr. Med Rheinzinks præfabrikerede facadepaneler SP-Line er det tilmed hurtigt og nemt at montere zinkbeklædning - og dermed et reelt alternativ for tømreren til eksempelvis træ og eternit.

Rheinzink SP-Line består af en række zinkpaneler og profiler, som ved hjælp af beslag kan monteres såvel lodret som vandret. Zinkpanelerne tilpasses nemt i de ønskede længder og vinkler med almindeligt håndværktøj. Kanter og ender afsluttes elegant med tilhørende profiler.

Rheinzink SP-Line kan anvendes, uanset om der er tale om en renoveringsopgave eller nyopførelse, blot underlaget er skruefast. For at montere SP-Line med et vellykket resultat skal man blot følge anvisningerne og arbejde metodisk.

Materiale- og monteringspriser tåler sammenligning med fx træbeklædning, eternit og tilsvarende materiale. Ikke mindst når zinkens lange levetid og vedligeholdelsesfrie og bæredygtige kvaliteter tages i betragtning. Rheinzink giver tilmed 30 års garanti på produktet.

Hertil kommer, at Rheinzink patinerer smukt og holder i årtier, ligesom det aldrig skal males. Samtidig har Rheinzink en "selvhelende" overflade, hvor småridser, fugleklatter m.m. forsvinder af sig selv med tiden.

 Zink kan desuden genanvendes 100 pct. og bliver det i stigende omfang til bl.a. bæredygtigt byggeri. Faktisk indgår der i dag omkring 30 pct. recycled zink i produktionen af nye Rheinzink-produkter. 

Man kan læse mere om Rheinzink på:

 

www.rheinzink.dk

Nybyggeri

Typehuse

Træhuse

Tilbygning

Udestuer

Akustik

Byggegrunde

Cement/mørtel

Dræn

Facademaling

Faldarmsmarkiser

Find arkitekt

Fritidshuse

Fundament

Gardiner

Huse til salg

Jordskrue

Lavenergihuse

Liebhaver villa

Markiser

Materielopbevaring

Natur-suite

Naturhytte

Ovenlysgardiner væg-og loft

Plantegninger

Radonspærre

Rækkehuse

Screens

Skelafsætning

Skodder

Skruefundamenter

Solskærme

Sommerhuse

Stilladser

Tinglysning

Træ Søjlehuse

Udendørs solafskærmning

Udstillingshuse

Vinterhaver

Tilføj firma,
send en mail