Nybyggeri? Vælg en luft til luft varmepumpe - Ny- og Tilbygning Guiden - Byggeri.dk - Alt om ny- og tilbygning

Byggeri.dkNy- og Tilbygning Guiden

« TilbageArtikel

Nybyggeri? Vælg en luft til luft varmepumpe

Nybyggeri? Vælg en luft til luft varmepumpe

ANNONCE: Du står i et nybyggeri og skal vælge en energikilde. Ved at vælge en luft til luft varmepumpe, er du med til at gøre en god gerning for miljøet, og derudover vælger du en effektiv varmekilde, der på samme tid gør det muligt for dig at spare penge på din varmeregning. Luft til luft varmepumpen bruger nemlig den luft, der er udenfor, og omdanner den til varm luft, du kan bruge indenfor i din bolig – både om det er dit hus, din lejlighed eller dit sommerhus. Luft til luft varmepumpen kan bruges til at opvarme hele dit hus.

Varmepumpen er installeret – hvad nu?

  • Efter din luft til luft varmepumpe er installeret, behøver du ikke gøre mere. Dette skyldes, at varmepumpen er vedligeholdelsesfri.
  • Kun én gang om året er du nødt til at få en servicemontør til et eftersyn, men det er for din skyld, så du er sikker på, at den fungerer, som den skal.
  • Nemmere bliver det altså ikke, og det er især en fordel, hvis du vælger at installere varmepumpen i dit sommerhus, fordi du sandsynligvis ikke har tid til at besøge sommerhuset i tide og utide for at vedligeholde varmepumpen.

Er varmepumpen afhængig af temperaturen udenfor?

I princippet er en varmepumpe luft til luft afhængig af temperaturen udenfor, for hvis det bliver for koldt, kan den ikke fungere. Når det er sagt, er ”for koldt” faktisk ofte så koldt, at det stort set aldrig sker i Danmark. De fleste luft til luft varmepumper fungerer helt ned til omkring – 20 graders varme, og derfor bliver det aldrig et problem for dig med temperaturen udenfor.

Hvis din luft til luft varmepumpe alligevel får et problem med at følge med, f.eks. hvis der sker meget voldsomme svingninger i temperaturen udenfor, er der indbygget en separat kasse, som har reserve-varme, den benytter sig af.

Nybyggeri

Typehuse

Træhuse

Tilbygning

Udestuer

Akustik

Byggegrunde

Cement/mørtel

Dræn

Facademaling

Faldarmsmarkiser

Find arkitekt

Fritidshuse

Fundament

Gardiner

Huse til salg

Jordskrue

Lavenergihuse

Liebhaver villa

Markiser

Materielopbevaring

Natur-suite

Naturhytte

Ovenlysgardiner væg-og loft

Plantegninger

Radonspærre

Rækkehuse

Screens

Skelafsætning

Skodder

Skruefundamenter

Solskærme

Sommerhuse

Stilladser

Tinglysning

Træ Søjlehuse

Udendørs solafskærmning

Udstillingshuse

Vinterhaver

Tilføj firma,
send en mail