Sundere vægmaling uden konserveringsmidler - Maling Guiden - Byggeri.dk - Alt om maling

Byggeri.dkMaling Guiden

« TilbageAdvertorial

Sundere vægmaling uden konserveringsmidler

Sundere vægmaling uden konserveringsmidler

Ny indemaling letter vejen mod et bedre indeklima.


CapaFixx er en ny spændende indemaling, der ligner en silikatmaling til forveksling, men har dispersionsmalingens lette forarbejdningsegenskaber. Det betyder, at man både får en helmat vægmaling / loftmaling med meget stor diffusionsåbenhed og samtidig en maling med god dækkeevne og lang åbningstid.

Malingen egner sig perfekt til store sammenhængende flader, hvor den lange åbningstid sikrer mod synlige overgange og rullespor. Desuden giver den korte tørretid på kun 4-6 timer optimale betingelser i forbindelse med opgaver, hvor et lokale skal tages i brug i en fart.

Uden Methylisothiazolinone (MI)
CapaFixx indeholder ingen konserveringsmidler og er dermed kommet i familie med Rockidans to andre indeklima- og allergivenlige malinger ”Caparol Sensitiv” og ”Sylitol Bio Indemaling”. Særligt konserveringsmidlet Methylisothiazolinone (MI), der anvendes i stort set al moderne maling, har vist sig at give problemer med allergi, både for malere og beboere. De kan ifølge administrerende direktør Jens Veibye Johansen, Rockidan, nu trygt bruge og bo med den nye maling.

Vi kan ikke vente 10 år på en allergi-neutral løsning
- Dansk Farve- og Lakindustri udtalte sidste år, at der ville gå helt op til 10 år, før der kommer dansk produceret maling uden konserveringsmidler på markedet. Det kan danske allergikere og andre, der gerne vil undgå skadelige stoffer i indeklimaet jo ikke vente på. Slet ikke, når man tænker på hvor mange, der slås med problemet allerede i dag, fastslår Jens Veibye Johansen.  Derfor er det jo glædeligt for alle parter, at store tyske producenter har den nødvendige know-how til at gøre noget ved problemet her og nu.

Bæredygtig efter både LEED og DGNB
Udover at CapaFiXX Indemaling hverken indeholder konserverings- eller opløsningsmidler (VOC < 1g/l) er malingen klassificeret for bæredygtighed i de højeste kvalitetstrin jf. såvel DGNB som LEED
Se mere på www.rockidan.dk

Kontakt: Espen Keizer Nielsen, Rockidan as. Tlf. direkte 61 61 60 77, ekn@rockidan.dk

http://www.rockidan.dk/