Spar penge som boligejer med en energirenovering - Isolering Guiden - Byggeri.dk - Alt om isolering

Byggeri.dkIsolering Guiden

« TilbageAdvertorial

Spar penge som boligejer med en energirenovering

Spar penge som boligejer med en energirenovering

Ønsker du at forbedre din bolig, så indeklimaet bliver bedre og værdien på boligen stiger, er der i dag mange muligheder, du kan gøre brug af. Det er derfor en god idé, at du går din bolig igennem, så du kan finde ud af, hvor du kan opnå de største forbedringer, og hvor du kan få mest for dine penge.

Efterisolering

Mange ældre huse er ikke ordentligt isoleret. Det kan resultere i høje varmeregninger og et dårligt indeklima. Det er derfor en god idé at finde ud af, om der er mulighed for at efterisolere boligen. Efterisoleres boligen vil indeklimaet forbedres og komforten i boligen højnes. Samtidig er det muligt at få en lavere varmeregning, da der ikke længere siver så meget varme ud af boligen.

Hvor kan jeg efterisolere?

Det er for eksempel muligt at efterisolere ydremure, vægge, loft og vinduer. Det er også muligt at skifte selve vinduerne ud med nogle nye og bedre vinduer som for eksempel energiruder. Energiruder holder bedre på varmen, og dermed vil de også være med til at sænke din varmeregning.

Ikke alle huse er bygget ens, og derfor kan der være forskel på, hvad der er muligt, og hvad der kan betale sig. Søg derfor råd og vejledning hos fagfolk.

En god investering

I rigtig mange tilfælde vil energirenovering være en rigtig god investering i din bolig. Du skal godt nok af med penge lige nu og her, men efterfølgende vil du få en mindre varmeregning, og samtidig vil boligens værdi blive øget. Derudover vil det forbedrede indeklima også gøre det rarere at være i boligen. Har du ikke mulighed for at trække penge ud af dit budget til energirenovering af din bolig, findes der heldigvis rigtig mange finansieringsmuligheder i dag. Et godt sted at starte, hvis du har behov for hjælp til finansieringen, er f.eks. her: https://minifinans.dk/

Boligafdelingen.dk

Isolering

Celluloseisolering

Energibesparelse

Facade tætnings kit

Fugebånd

Gulvisolering

Hulmursisolering

Isoleringspaneler

Kælderisolering

Lydisolering

Tagisolering

Vindspærre

Vægisolering

Tilføj firma,
send en mail

  • BG ByggrosBG Byggros

    Chalsitherm indeklimaplade En kalciumsilikatplade der isolerer og fugtregulerer boligen

  • DAFADAFA

    DAFA tætner, dæmper og beskytter

  • SundolittSundolitt

    Her finder du alt du skal bruge til effektiv isolering af gulve, vægge og tage.