Nye stærkere kompakte gravemaskiner - Entreprenør Guiden - Byggeri.dk - Alt om entreprenør

Byggeri.dkEntreprenør Guiden

« TilbageArtikel

Nye stærkere kompakte gravemaskiner

Nye stærkere kompakte gravemaskiner

Ny generation af gravemaskiner fra Terex er udstyret med stærkere motorer samt det nyudviklede styrings- og betjeningssystem "Terex Smart Control" for større effektivitet og præcis styring

De tre nye maskiner hører alle til i klassen af kompakte gravemaskiner. Terex TW85 og TW110 er mobile og udstyret med hjul, hvorimod Terex TC125 er en midi-larvebåndsgravemaskine. Med den nye generation af gravemaskiner har Terex fokuseret på at optimere ydeevne og styrings- og betjeningskomfort for at sikre større effektivitet.

- Med de tre nye gravemaskiner giver vi de professionelle brugere i bygge- og anlægsbranchen større ydelse og bedre betjeningskomfort, hvilket i sidste ende giver større arbejdseffektivitet og produktivitet. Vores ambition med den nye generation af gravemaskiner er, at det ikke er føreren, der skal tilpasse sig gravemaskinen, men derimod gravemaskinen, der skal tilpasses førerens behov, siger Peter Hirschel, direktør i Terex.

Stærkere og mere miljøvenlige
De tre nye gravemaskiner fra Terex' Generation 2014 er udstyret med nyudviklede og brændstofbesparende turbodieselmotorer, der lever op til EU-udstødningsstandarden IIIB. Ved et nominelt omdrejningstal på 2000 omdr./min. har Terex TW85 en motorydelse på 101 hk, mens TW110 og TC125 har en motorydelse på 116 hk. De tre modeller har en ydeevne, der er 10-14 pct. bedre end deres forgængere, samtidig med at deres brændstofforbrug er væsentlig lavere. De nye gravemaskiner udleder samtidig færre skadelige stoffer og er derfor mere miljøvenlige. Motorerne arbejder med en elektronisk styret Common Rail-højtryksindsprøjtning og frembringer et maksimalt drejningsmoment på 410 Nm (ved 1600 omdr./min).

Nyt, styrings- og betjeningssystem
De nye gravemaskiner er alle udstyret med Terex Smart Control, som er et helt nyt styrings- og betjeningssystem. Det omfatter ny styringselektronik samt et nyt instrument- og joystickdesign. Systemet er udviklet med udgangspunkt i maskinførerens behov og et ønske om at skabe større betjeningskomfort samt optimere effektiviteten.

Med Terex Smart Control får maskinføreren bl.a. mulighed for at indstille foretrukne og vigtige funktioner, fx klimaanlægget, efter individuelle behov. Desuden har joystick og kontakter fået nyt design, som er mere ergonomisk og håndterbart, hvilket sikrer mere præcise resultater og en bedre performance. Maskinernes nye tastatur er udstyret med ekstra store taster, så det nemt kan betjenes, selv med arbejdshandsker.

Gravedybden for TW85 er 4,1 til 4,3 m, mens TW110 har en gravedybde på 4,3 til 4,65 m og TC125 på 4,33 m.

Entrepenørmaskiner

Alu stige

Anlægsmaskiner

Arbejdsplatforme

Asbest

Asbestsanering

Beton Udstyr

Bly/tungmetaller

Blysanering

Brancheforening

Brandstiger

Byggeaffald

Byggepladssikring

Bygningsafsætning

Bygningssanering

Entreprenør maskiner

Fejemaskiner

Klorerede paraffiner

Kran Udstyr

Landinspektør

Lifte

Løfteudstyr

Maskinstyring

Miljøsanering

Multistiger

Nedbrydning

Nedskæring og demontering

PBC-sanering

PCB

Rullestillads

Sandafretter

Skimmelsvamp

Stiger

Stilladser

Teleskopstiger

Trappestiger

Træstiger

Tyverisikring

Udlejning

Vakuumløfter

Vægstiger

Wienerstige

Tilføj firma,
send en mail