Totalentreprenør revolutionerer badeværelset - Bad Guiden - Byggeri.dk - Alt om bad

Byggeri.dkBad Guiden

« TilbageArtikel

Totalentreprenør revolutionerer badeværelset

Totalentreprenør revolutionerer badeværelset

ANNONCE: Tidligere var det lokale håndværkersjak den eneste mulighed for at få nyt badeværelse.

Som bygherre skulle du indgå separate aftaler med de enkelte håndværkere og selv være projektleder - en løsning, som mange med rette frygtede.

Derfor er det ingen overraskelse, at Badmodul som landets eneste totalleverandør af badeværelser til private har sat sig tungt på markedet.

Badmodul samler alle håndværkere under samme tag og nedbryder dermed faggrænserne, hvilket sikrer en smidig og problemfri proces.

Kunden tages i hånden fra det gratis konsulentbesøg over tilbudsfasen til den endelige overlevering - og skulle der mod forventning opstå problemer undervejs, er der én fast kontaktperson, der tager hånd om problemet.

Virksomheden har gjort tilbudsfase, projektering og proces lettere og giver sine kunder en hidtil uset grad af service, blandt andet ved at tilbyde inspiration, 3d-tegninger og et prisfast tilbud uden beregning.

Fordele ved badeværelse totalleverandør

Som nævnt ovenfor er der flere fordele ved at vælge en totalleverandør til badeværelset.

For det første slipper du for den interne koordinering af håndværkere, der kan være meget tidskrævende.

For det andet risikerer du ikke, at håndværkerne ved fejl og mangler sender ansvaret videre - du har nemlig kun én aftalepartner, der står inde for alle aspekter af badeværelset.

For det tredje er du bedre hjulpet med både indretning, materialer og håndværkere, da en leverandør som Badmodul udelukkende laver badeværelser og derfor har specialiserede badkonsulenter og håndværkere.

Badeværelse - lidt historie

I fordums tid var et privat badeværelse en luksus, som kun var de færreste forundt. Det er imidlertid fortid nu, hvor et badeværelse bliver betragtet som et must af de fleste.

Ovenstående kommer især til udtryk i især ældre bydele, som fx centrum af København, hvor badeværelserne fra gammel tid er meget små - og måske endda kun indeholder toilet og ikke brus.

Mange i disse bydele vælger at løse pladsproblemerne ved at inddrage dele af andre rum - en såkaldt udbygning af badeværelset.

Pris på badeværelse

Prisen er selvfølgelig en væsentlig faktor, når du overvejer et nyt badeværelse.

Du skal i den forbindelse være opmærksom på, at hvor nogle giver et prisfast tilbud, nøjes andre med at estimere.

Det siger sig selv, at et estimat kan skride - og dermed øge den samlede pris på badeværelset - mens et prisfast tilbud sikrer, at du kender hele økonomien i projektet fra start.

Prøv branchens første badeværelse prisberegner for et overslag - bemærk dog, at et egentligt tilbud kræver fremmøde på adressen.

Nyt badeværelse - en stor beslutning

Et nyt badeværelse er en stor beslutning.

Dels på grund af prisen, dels fordi et badeværelse er svært at ændre udseende på, når først det er lavet.

Økonomien er de fleste opmærksomme på. Nogle har dog en tendens til at glemme, at hvor det er nemt at male en væg over, når moden skifter, så er det både dyrt og tidskrævende at udskifte fliser og klinker.

Men det er altså vigtigt, at du som køber af nyt badeværelse tænker over fremtiden: En ting er, hvad du selv har lyst til at se på de næste mange år - men hvad hvis boligen skal sælges?

Du kan derfor med fordel alliere dig med en professionel badkonsulent tidligt i forløbet, hvis badeværelset skal udskiftes. Badkonsulenten kan nemlig ikke bare rådgive om rørføring og vådrumsmembraner, men også om indretning, stil, materialer og farver.