Carl Ras messen er stedet for håndværkere

Carl Ras messen i Brøndby Hallen er årets udflugtsmål for håndværkere - 65 leverandører af værktøj og beslag er på plads

Carl Ras inviterer til årets største begivenhed for professionelle håndværkere, både fagligt og socialt. Carl Ras forventer igen i år mere end 10.000 besøgende – faktisk benytter mange firmaer lejligheden til en firmaudflugt, og messen er da også stedet, hvor mester kan slippe billigt fra at byde på mad og underholdning, for Carl Ras står for begge dele.

Underholdningen leveres af specialister inden for værktøj og beslag i form af masser af knivskarpe tilbud på de bedste og nyeste produkter. Fx bliver der nærmest verdenspremiere på FEINs nye akku Multimaster, det mest universelle værktøj til skæring og slibning. Der er så mange nye produkter, at det næsten er mere rigtigt at kalde messen for uddannende end underholdende. Svend kan også teste mester: På flere stande kan der nemlig konkurreres, fx om den ultimative tur i en Ferrari eller om at komme til MotoGp finalen i Valencia. I løbet af dagen kan tørsten slukkes med en kold drik, og maven mættes med en lækker omgang skipperlabskovs, cajun kylling eller en sprød flæskestegssandwich – den bedste i messernes historie.

Carl Ras messen, den 13. af slagsen, har i år mere end 65 leverandører på plads til fire hektiske dage, hvor håndværkere kan købe praktisk talt alt inden for professionelt værktøj og beslag, lige fra en rulle mursnor til en justersav eller et varmegenvindingsanlæg. Med mere end 3300 varenumre på messen kan håndværkere sagtens få et par gode timer til at gå med at se og afprøve branchens gadgets. Direktør, Gorm Rasmussen, 3. generation i familievirksomheden, siger: ”Vi har knoklet siden foråret med at stable årets messe på benene og er stolte af i år at kunne sætte rekord – aldrig har vi haft så stort et udbud af skarpe priser og spændende produkter på messen. Personligt glæder jeg mig til at få fingre i den nye skruemaskine fra Festool og til at teste DEWALTs nye XR-serie.”

Alle messens gode tilbud kan findes i Carl Ras’ messeavis, som er på gaden. Hvis ikke du har fået den, kan den ses på www.carl-ras.dk eller hentes i et af Carl Ras’ engroscentre.

Gratis adgang – tilmeld dig ved indgangen eller allerede nu på
www.carl-ras.dk/messer/broendbymessetilmelding og deltag i konkurrencen om tre DEWALT 18V XR Li-Ion akku slagbore-/skruemaskiner DCD785C2.

Carl Ras’ håndværkermesse afholdes i Brøndby Hallen, Brøndby Stadion 10, 2605 Brøndby:
Tirsdag d. 20. september, kl. 12.00 - 18.00
Onsdag d. 21. september, kl. 12.00 - 18.00
Torsdag d. 22. september, kl. 12.00 - 18.00
Fredag d. 23. september, kl. 10.00 - 16.00

15-09-2011

 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer