Køb de nye vinduer på afbetaling

Jydsk Vindueskompagni lancerer en finansieringsløsning, som gør det muligt at kigge ud af nye ruder uden at skulle betale her og nu.

Lavvande i husholdningsbudgettet skal ikke være stopklodsen for at huset får nye vinduer. Det er tilbuddet fra Jydsk Vindueskompagni, der har strikket en finansieringsordning sammen til privatkunderne, hvor vinduerne kan afdrages over 3-24 måneder. Rentefrit, vel at mærke!

- Det er en stor investering at udskifte boligens vinduer, men vi ved også, at der ofte følger en mærkbar besparelse på varmeregningen med. Den vil vi gerne hjælpe husejerne med at opnå med det samme, og derfor lancerer vi nu en finansieringsløsning, som gør det muligt at finansiere vindueskøbet, selvom pengene ikke er der lige nu, fortæller Thomas Olesen, salgsdirektør for Jydsk Vindueskompagni.

Boligejerne vælger frit, om de vil finansiere hele vindueskøbet gennem Jydsk Vindueskompagni eller blot en del af det. Der er nemlig mulighed for at låne mellem 2.000 og 40.000 kroner, og lånet er rentefrit, uanset hvilket beløbet der er tale om.

Det eneste kunderne skal betale, udover vinduernes pris, er etableringsomkostninger på fem procent af varekøbet.

- mir

Fakta om Jydsk Vindueskompagnis finansieringsløsning

• Finansieringsløsningen er udviklet i samarbejde med Nordea Finans.
• Etableringsomkostningerne er fem procent af varekøbet, dog minimum 400 kroner og maksimum 1.500 kroner. Derudover betaler kunderne kun det, som vindueskøbet koster.
• Vindueskøbet kan deles op i tre til 24 måneder alt efter kundens behov.
• Der skal ansøges i en af Jydsk Vindueskompagnis otte butikker landet over, og kunderne får svar i forretningen inden for 10 minutter.
• Fordelen er, at boligejerne kan udskifte vinduerne, når de trænger frem for at vente til pengene er sparet op. På den måde kan besparelser på varmeregningen opnås med det samme.
• Jydsk Vindueskompagnis butikker ligger i Nr. Sundby, Århus, Ans, Esbjerg, Kolding, Helsinge, Roskilde og Vordingborg.
• Læs mere på www.jvk.dk
17-02-2009

 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer