Skal det være tidløst og funktionelt, så vælg Ifö - Bad Guiden - Byggeri.dk - Alt om bad

Byggeri.dkBad Guiden

« TilbageAdvertorial

Skal det være tidløst og funktionelt, så vælg Ifö

Skal det være tidløst og funktionelt, så vælg Ifö

Ifö Spira Art
Denne nye porcelænsserie er inspireret af den skandinaviske natur, og er som forgængeren designet af Knud Holscher.

Men form er ingenting uden funktion. Derfor har vores nye porcelænsserie også en hel række forbedringer – vi har fx fjernet skyllekanten på toiletterne, videreudviklet det vandbesparende skyl og forkortet den tid det tager at fylde cisternen med vand. Én ting har vi dog ikke ændret det mindste på: kvaliteten, der bl.a. gør, at vores produkter holder i mange år.

Ifö Spira Art

Ifö Space bruseløsninger
Det svære var at gøre løsningerne så enkle.

Tanken bag det nye Ifö Space brusesortiment er, at det skal være nemt at montere. Når vægprofilen er på plads, er du næsten færdig. Med Ifös Quick installation skal du blot trykke glasdøren fast i vægskinnen og evt. finjustere.

Timeless® er en anden fordel ved bruseløsningen, og betyder at glasset er behandlet for at lette rengøringen. En forseglet overflade på glasset, som du ikke kan se med det blotte øje, gør overfladen mere jævn, og du undgår kalkaflejringer og grimme striber.

Ifö Space

Ifö cares –giver en hjælpende hånd i badeværelset
Ifö cares er et nyt koncept, der hjælper danskerne med at indrette badeværelset, så det passer til de skiftende behov, der opstår i forskellige livsfaser. Støtte, komfort og nem adgang er kodeordene, der gør det muligt at blive længere i egen bolig. Med det nye koncept, har Ifö sat fokus på en række produkter, som med fordel kan være en hjælp, hvis kroppen ikke mere er så mobil som tidligere.

Har du ondt i knæ og led, kan det måske være gavnligt at udskifte dit nuværende toilet, med en forhøjet model, som gør det nemmere at sætte og rejse sig. Ifös forhøjede toiletter er 4 cm højere end standard toiletter. Monteres der armstøtter på toilettet, kan det være en yderligere hjælp når man skal til og fra toilettet.

En bruseplads bør indrettes, så det er nemt at komme ind og ud af brusenichen, især hvis det er nødvendigt at anvende gangstativ eller kørestol. Med Ifö Space 2000 brusedøre, får du optimale adgangsforhold, da dørene både kan åbnes ud og ind ad. Desuden undgås større niveauforskelle på gulvet.

Håndvasken skal være tilpas stor med god fralægningsplads. Skal vasken anvendes af en siddende person, er det vigtigt, at vasken har en god dybde med et lavt vaskebassin, så der er plads til personens ben under vasken.

Ifö junior – badeværelseskollektionen til de mindste
Med Ifö junior, har Ifö sat fokus på funktion, design, holdbarhed og hygiejnen til de små størrelser.

Produkter til børn skal være stærke og holdbare - ikke mindst når der er lagt op til leg. Børn er nu engang mere hårdhændede, og når de har en aktiv dag i børnehaven, bliver de både beskidte og trætte – og så skal produkterne helst være lidt mere robuste. Ifö junior sortimentet er fremstillet, så det holder til konstant brug dagen igennem, hele ugen og i mange år frem.

Ifö Acrylic – spændende badekar til indmuring
Badekarrene fremstilles i 4 forskellige modeller og i alt 13 varianter og størrelser. Alle modeller er kun til indmuring. Et indmuret badekar giver en elegant og rengøringsvenlig løsning, hvor du frit kan vælge at beklæde badekarret med fliser eller et andet materiale, som passer til badeværelsets øvrige indretning og design. Selv om pladsen er begrænset, udelukker det ikke, at der kan installeres et badekar – Ifö Acrylic fås helt ned i størrelsen 1400 x 700 mm.

De 3 største fordele ved badekar i akryl:
- mulighed for asymmetriske former
- rengøringsvenligt og slidstærkt
- lyddæmpende og varmeisolering

Rengøringsvenlig og vandbesparende toiletter
Ifö Clean er en rengøringsvenlig glasur, som gør at glasuren er meget hård og glat, hvilket gør det svært for snavs og kalk at få fæste – og nemt for dig at gøre rent.

Ifös toiletter skyller som standard med 4 og 2 liter og dækker stort set alle danske afløbsinstallationer. Udskiftes et gammelt toilet, kan Ifös toiletter give en vandbesparelse på op til 70 %. Alle toiletter har CE-mærkning og Nordic Quality godkendelser.

Ifö Sign og Ifö Sign Art toiletterne har også funktionen Fresh WC. Fresh WC Sticks er små tabletter, der nemt tilsættes via skylleknappen. Tabletten opløses i cisternen, og ved hvert skyl afgives en tilpas mængde blåt vand og frisk duft.

Ifö toiletterne fås med heldækkende kappe, hvilket letter rengøringen og man undgår kondens – her er ikke nogen besværlige samlinger, hvor snavs og kalk kan samle sig.

www.ifo.dk


Køb & Salg - Bad Guiden

» Indryk gratis annonce » Se alle annoncer